Wij vinden het zelf leuk om op verrassende en wat ruigere plekjes te staan met onze camper. Daarom bieden wij aan de Grondsels die mogelijkheid ook aan. Als het niet te nat is, sta je middenin de natuur. En anders wat meer aan het begin op een verharde plek. Wordt het echt nat of vind je het gewoon leuk of praktisch, kun je bij de winkel op volledig verhard terrein staan.

Bij aankomst, stop je aan het begin van de camperplaats en bel je ons. Of je rijdt met de camper eerst naar de winkel en kom je je melden. Onze winkel vind je achter de boerderij van Grondselweg 10, inrit achterom via de Westerhaarweg.
Je kunt altijd bij ons aankomen. Is het donker of na 21:00, dan krijg je eerst een plekje bij de winkel. De volgende dag kun je dan naar een andere plek.

We hebben eieren van eigen kippen en van vrije uitloop kippen van de buurman te koop! Vers van de kip.

Hier staan foto’s van de camperplaats. En ook staan we op campercontact en op campertravels.

Een overnachting kost € 7,=. Er zijn een aantal plaatsen met stroom. We vragen dan € 3,00 per nacht extra, bij elkaar € 10,00. Toeristenbelasting is in Midden-Drenthe € 1,55 pppn, dus dat komt er bij.

Als extra bieden we camperservice, vooral op het elektrische deel van de camper. Voor meer informatie zie Camper Service.

Hieronder vind je een aantal video’s, onder andere van Camper TV, maar als eerste: hoe vind je onze camperplaats, komend vanaf de A28 afrit Spier / Dwingeloo!

In 2023 was CamperTV weer bij ons. In dit filmpje een stuk over ons en ook over de Bonte Bedoeling in Spier (schapenvachten en meer):

Camper TV heeft onze camperplaats mooi in beeld gebracht:

En voor meer video en foto’s: KLIK HIER

Engel Bos heeft trouwens ook een mooi overzicht van onze camperplaats gemaakt:

En tot slot (voorlopig), het filmpje van Travel Around: